Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Μια απερίγραπτη πίκρα



Η Γαία δεν ψεύδεται ποτέ. Ο Ασπροπόταμος (Αχελώος) λίγο πρίν την λίμνη Καστρακίου. Ο γράφων καθ'οδόν πρός τα θερμά λουτρά Αλευράδας ίνα πραγματοποιήση γεωλογικήν αναγνώριση.
Ω ναι. Θέλουμε το μπλουζάκι να το αγοράζουμε όσο έναν καφέ σε ευπρεπές καφεποτείον, αλλά και το CO2 να μειώσουμε διότι έχουμε και περιβαλλοντικές ανησυχίες.
Μια παράξενη εβδομάδα. Ειρωνείες και σαρκαστικά σχόλια από την κυβέρνηση του 1/3 των ψηφισάντων μέσα στην βουλή. Δημοσιογράφοι σε διατεταγμενη υπηρεσία απέχοντες από το "λειτούργημα". Πληροφόρηση για τις πορείες από το bbc. Ανατριχιάζω και μια πίκρα με κυριεύει. Το καλοκαίρι με τους καύσωνες δούλευα με το jeep σε κορφοβούνια. Και προς πληροφόρησή σας το μικροκλίμα σε πλαγιές μπορεί να φθάσει την θερμοκρασία έως και 5-6 βαθμούς υψηλότερα. Βουνό και δροσούλα δεν ισχύει. Δούλευα με 47-48 βαθμούς για 3 ημέρες. Το θερμοκήπιο συγκάτοικοι δεν συνεπάγεται μόνο 2-3 βαθμούς μέση άνοδο αλλά και "ακραίες" τιμές. Ποτέ δεν είχαμε για τόσες μέρες 45άρια. Οι ηλικιωμένοι θα έπεφταν σαν τις μύγες όπως το καλοκαίρι του 1987 άν δεν είχαν κλιματιστικά. Δίνουμε στις επόμενες γενιές τα αποκαίδια μας. Καμμία εργασιακή, περιβαλλοντική, προσωπική η κοινωνική ασφάλεια. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα surer-αθλητικά παπούτσια μας κατασκευάστηκαν από εργοστάσια που πληρώνουν 0,5 έως 1$ την ημέρα, και παράγουν το μισό CO2 του κόσμου. Αρκεί εμείς να παίρνουμε το καινούργιο DVD-rec σε τιμή ενός μονόκλινου στο Ναύπλιο.
Υποκρισία. Ας κάτσουμε στα καβούκια μας και ας διαβάζουμε LIFO και ATHENS-VOICE. Μπορεί να λέει για καποιο καινούργιο μπαράκι (φιλου της φίλης του συντακτη) που ποιός ξέρει, ίσως να χτυπήσουμε κανένα μωρό.